Toverland op zoek naar 150 scare actors voor Halloween

Dit jaar is Attractiepark Toverland op zoek naar ruim 150 acteurs en actrices die allerhande griezels en duistere verschijningen tot leven wekken tijdens de Halloween Nights. Deze populaire avonden keren jaarlijks terug in en rondom de herfstvakantie.

In 2023 zijn er 13 Halloween Nights waarop Toverland verschillende scare zones en Haunted Experiences aanbiedt.

De gasten die momenteel verkoeling zoeken in de waterattracties van Toverland zijn het erover eens: de zomer is begonnen. Toch is Manager Entertainment Luke Verhoeven al druk bezig met de voorbereidingen voor het aanstaande halloweenseizoen. “Ook dit jaar brengen we de succesvolle Halloween Nights weer terug in het park, met zelfs één extra avond. In 2023 zullen we onze gasten 13 avonden de stuipen op het lijf jagen in onze scare zones, spookuizen en andere Haunted Experiences.”

Tijdens de Halloween Nights is het aan de scare actors om gestalte te geven aan de griezels die in het park verschijnen. Van Trojaanse krijgers die uit de dood zijn herrezen tot heksen die zich normaliter schuilhouden in het bos: er is weer voldoende te zien tijdens het evenement. De acteurs en actrices die mee willen doen, kunnen zich voorbereiden op een veelzijdige auditie. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus iedereen is welkom”, vult Luke nog aan.

Aanmelden audities

De audities vinden plaats op 29, 30 en 31 augustus in Toverland. De Halloween Nights zelf zijn op 7, 14 t/m 16, 18 t/m 22 en 27 t/m 29 oktober én op 4 november. Auditanten zijn minimaal 18 jaar oud en op minstens 10 van de 13 Halloween Nights beschikbaar, evenals op de generale repetitie die plaatsvindt op 4 oktober.

Meer informatie www.toverland.com/scareactors.

Naast scare actors is Toverland ook op zoek naar zoneleiders, servicemedewerkers en acteurs of actrices die tijdens de familievriendelijke Halloween Days de jongste gasten kunnen betoveren met speciaal entertainment.

Meer informatie: www.werkenbij.toverland.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *