Topparken gestart met verhuur resorts Brabantse Kempen en Lexmond

TopParken is gestart met de verhuur van vakantiehuizen op zijn twee nieuwste vakantieparken Resort de Brabantse Kempen en Resort Lexmond. Beide parken zijn per direct te boeken. Door toevoeging van deze twee parken komt de keten nu op 15 parken in Nederland.

Resort de Brabantse Kempen

Resort de Brabantse Kempen ligt in Lage Mierde in Noord-Brabant en beschikt over diverse parkfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met waterglijbaan, midgetgolfbaan, padelbaan, parkwinkel en diverse speeltuinen. Later dit jaar wordt dit uitgebreid met een vernieuwd binnenzwembad en restaurant. 

Het vakantiepark ligt nabij natuurgebied de Brabantse Kempen, de Belgische grens en diverse toeristische trekpleisters zoals de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. De splinternieuwe vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal zes personen en beschikken over een natuurrijke, ruime tuin. 

Resort Lexmond

Resort Lexmond 

Op Resort Lexmond kunnen toeristen verblijven op kampeerplaatsen en in vakantiehuizen, waaronder tiny houses. Het vakantiepark ligt direct aan rivier de Lek en beschikt over een recreatiestrand en diverse nieuwe parkfaciliteiten, zoals een buitenzwembad, restaurant met dakterras en een speeltuin. Naast de vernieuwde parkfaciliteiten, kunnen vakantiegasten genieten van de ligging direct naast de Lek en de veelzijdige omgeving.

Bron en meer informatie: www.topparken.nl/vakantieparken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *