Toeristische ondernemersprijs Rivierenland beloont regiopromotie

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland lanceert een nieuwe waarderingsprijs voor ondernemers. De Toerisme Award Rivierenland. Daarin staan niet innovatie of bedrijfsresultaten centraal, maar de promotionele waarde die een bedrijf heeft gehad voor de hele regio.

awardDe Toerisme Award Rivierenland wordt uitgereikt aan de ondernemer die door zijn/haar ondernemerschap een positieve bijdrage levert aan de bovenregionale promotie van het gebied.

RBT Rivierenland reikt de prijs dit jaar voor het eerst uit tijdens de jaarlijkse opening van het toeristisch seizoen op 18 maart in het Van der Valk Hotel Tiel. RBT Rivierenland directeur Richard de Bruin licht toe: “RBT Rivierenland is natuurlijk zelf volop betrokken bij de regiopromotie. We zien dat wij niet de enige partij zijn die publiciteit voor de regio genereert. Bedrijven die onze regio op een bijzondere wijze promoten, door goed ondernemerschap, willen we met deze award graag in het zonnetje zetten.”

De Toerisme Award Rivierenland is een initiatief van RBT Rivierenland. De prijs wordt uitgereikt door een prominente vertegenwoordiger.

Aanmelden voor het gratis toegankelijke netwerkevenement ‘Opening Toeristisch Seizoen’ kan via www.rivierenland.biz/opening2016.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *