Toeristische Infodesk geopend bij Designer Outlet Roermond

Met ingang van donderdag 7 oktober beschikt het Designer Outlet Roermond over een toeristische Infodesk in de nieuwe Guest Services Terminal. De bedoeling is het winkelende publiek op piekmomenten actief te informeren over de uitgebreide toeristische en recreatieve mogelijkheden in de binnenstad en de regio.

Deze Infodesk is een gezamenlijk initiatief van Limburg Marketing, Citymanagement Roermond en Designer Outlet Roermond.

Met de realisatie van deze Infodesk gaat een al lang gekoesterde wens van de drie organisaties in vervulling. Het betekent een verrijking van de beleving van het internationale winkelend publiek. Enthousiaste deskundigen zullen vanuit de Infodesk outlet bezoekers adviseren op het gebied van uitstapjes, eten, drinken en overnachten in de binnenstad. Maar ook over het winkelaanbod in de regio.

Designer Outlet Roermond ligt, op slechts 5 minuten afstand, naast de historische binnenstad van Roermond. Het outlet beschikt over meer dan 200 winkels van internationale designer merken met een steeds wisselend aanbod. Met de auto bereik je het outlet in slechts 45 minuten vanuit Eindhoven en Maastricht. Ook met het Openbaar Vervoer is het outlet eenvoudig bereikbaar. Het adres van de infodesk is: Stadsweide 2, Roermond. Ingang Guest Services Terminal, naast de Nike winkel.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *