Tijdelijke pop-up The Park Playground in Technopolis

De samenwerking tussen een science center (Technopolis) en een VR Experience (The Park) is een leuk experiment dat in het Belgische Mechelen plaatsvindt. Tickets voor deze games zijn apart verkrijgbaar via de website van Technopolis. Er zijn ook voordelige combitickets voorhanden. Online boeken wordt aangeraden, want de tickets voor de tijdelijke VR-experience vliegen de deur uit.

De pop-up VR in samenwerking met The Park Playground krijgt een aparte plek in de evenementenhal Einstein. Maar ook aan de wetenschap achter VR wordt aandacht besteed. Bezoekers die nieuwsgierig zijn naar virtual reality en andere (nieuwe) technologieën kunnen tijdens de herfstvakantie hun hartje ophalen in de nieuwe expo ON/OFF. Naast virtual reality kunnen ze daar al spelend ook kennismaken met augmented reality, artificiële intelligentie, stopmotion, robotica…

Ester Blockx, Marketing & Sales Director Technopolis: “Dit type VR-ervaring is ongezien in Technopolis. In onze expo ON/OFF kan je ook met deze technologie kennismaken, maar in de herfstvakantie kan je voor het eerst in groep of met het hele gezin aan een volledig avontuur in virtual reality deelnemen. Via acties zoals deze maken we het brede publiek vertrouwd met deze baanbrekende technologie, die niet alleen in de entertainmentsector maar ook in andere sectoren onmisbaar is geworden.”

VR games samen met The Park Playground

The Park Playground staat bekend voor premium immersieve en sociale ervaringen. Vanuit de filosofie dat mensen buitenkomen om dingen te beleven die ze thuis niet kunnen ervaren, worden unieke avonturen gecreëerd waarbij sociale interactie primeert over het gebruik van nieuwe technologieën.

Meer informatie:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *