Ticketcounter gaat de kaartverkoop voor Nationaal Park De Hoge Veluwe organiseren

Ticketcounter zal de komende drie jaar de volledige kaartverkoop (onsite en online) alsmede de techniek voor de toegangscontrole op locatie verzorgen voor Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Heer Seger Emmanuel baron van Voorst tot Voorst (directeur Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe) en Sjoerd Bakker (CEO Ticketcounter) tekenen het contract.

Tevens treedt Ticketcounter als sponsor toe tot de Edelhert kring.

Monique Kokke, hoofd bezoekersmanagement Het Nationale Park De Hoge Veluwe: “Het Park streeft ernaar haar online aanbod van onder andere entreetickets, activiteiten en huurproducten zo overzichtelijk mogelijk te presenteren en goed te laten functioneren. Met deze samenwerking zetten we de volgende stap in het verbeteren van de klantreis van onze bezoekers.”

Met de samenwerking breidt Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe met name de dienstverlening online enorm uit. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om via de website van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe naast de toegang ook verschillende excursies, rondleidingen & workshops én huurproducten te boeken. Daarbij zal de kaartverkoop via Ticketcounter wezenlijk gaan bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het park.

Ticketcounter CEO Sjoerd Bakker: “Een van onze kantoren is, net als het grootste deel van  Nationale Park De Hoge Veluwe, gevestigd in de gemeente Ede. Daardoor voelt het als ‘thuiskomen’ wanneer we het Park binnenrijden bij de implementatie en integratie van onze oplossingen. We zijn echt heel blij met, en trots op, deze prachtige samenwerking. Een partnership waarin we hen volledig mogen ontzorgen rondom het domein ‘ticketing’!”

Met de afronding van dit traject wordt er een grote stap gezet in het project ‘herinrichting entrees’ van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe en is het park klaar voor de toekomst.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *