Studiereis bungalow- en vakantieparken

Pleisureworld organiseert dit jaar opnieuw de 1 daagse studiereis Bungalow- & Vakantieparken. Tijdens de studiereis, die plaatsvindt op 21 april, wordt een bezoek gebracht aan een aantal recreatieondernemers die werkzaam zijn in de verblijfsrecreatie en op hun eigen wijze uniek zijn en een plekje weten te veroveren in deze bedrijfstak die aan de vooravond staat van volwassenheid.

PipowagenHet gaat allang niet meer om belangenbehartiging of collectiviteit maar om geslepen ondernemen met passie, gedrevenheid en durf. Hoe maken we het kamperen weer sexy? Moeten we het product niet gewoon beter in de markt positioneren? Hoe basic is kamperen en wat hoort daar nou wel of niet bij? Of hebben we het over een vakantiepark met alles erop en eraan? Wie kunnen hier beter over oordelen dan de succesvolle bedrijven uit deze sector die als voorbeeld kunnen dienen?

Programma
Tijdens de studiereis wordt er onder andere een bezoek gebracht aan:

  • Droompark De Zanding
  • Centerparcs Het Heijderbos
  • FarmCamps
  • Pipowagen Camping
  • Wellness Boot
  • Dutchen
  • en een groepsaccommodatie van het CvG

Wat u kunt verwachten zijn gedreven collega’s die graag u vol trots rondleiden en u meenemen langs allerlei bijzondere glamping-, chalet- en bungalowfaciliteiten. Vragen die aan de orde komen zijn onder andere: Wat is de rol van de receptie en hoe belangrijk is de horeca? Waarom zouden wij ons moeten aansluiten bij een “keten” of zijn er alternatieven? Wat zijn de verschillende opbrengsten per plaats en hoe kunt u het beste sturen op het bedrijfsresultaat? Besteedt u wel voldoende aandacht aan marketing of zit u te veel in het park?

Deelname
Deze studiereis is bedoeld voor eigenaren van grote en kleine campingbedrijven of parkmanagers van een bungalowpark. Inspiratie en passie is de basis voor succes dus ook voor ondernemers met een groepsaccommodatie, Bed and Breakfast een prima leermoment waar je weer energie en ideeën op zult doen voor een heel jaar. Medewerkers van de gevestigde branche organisaties van RECRON, SVR, VeKaBo of (Z)LTO, KvK en opleidingsinstituten zijn van harte welkom om aan te sluiten. Ook marketeers van boekingssites en beleidsmedewerkers betrokken bij de besteding van de toeristenbelasting zijn welkom.

Meer informatie: www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *