Sociaal ondernemer gezocht voor kinderboerderij / speeltuin in Houten

De gemeente Houten (Utr) zoekt een vrolijke, enthousiaste exploitant die op inspirerende wijze mensen kan binden aan de kinderboerderij en de speeltuin. Er wordt gezocht naar een professionele organisatie die o.a. ervaring heeft met maatschappelijke dienstverlening.

De organisatie moet in staat staat zijn om met veel vrijwilligers, stagiaires, leer-werktrajecten en sponsoren voor de Speelboerderij Houten een financieel duurzaam bedrijfsplan te ontwikkelen. Dat vergt o.a. gastheerschap, liefde voor dieren en mensen, kennis van de materie en zakelijk inzicht.

Speelboerderij Houten ligt op een uniek terrein. Uniek door de combinatie van een grote speeltuin en ruime kinderboerderij. Het ligt aan de rand van Houten naast een natuurwandelpad (NME) en de Scouting. Het terrein van de kinderboerderij is circa 5.500 m2 groot. Het terrein van de speeltuin is circa 7.000 m2 groot.

De speeltuin kent glijbanen, een waterspeelplaats, een peuterhoek, diverse schommels en een uitdagend klimtoestel. Er is een eenvoudige horeca voor koffie/thee, limonade, ijs en een tosti. De speelboerderij ontvangt ongeveer 14.000 bezoekers per jaar (cijfers 2018). Het gaat voornamelijk om ouders/verzorgers en grootouders met kleine kinderen.

Meer informatie (o.a. alle voorwaarden): www.houten.nl/ondernemen/aanbestedingen/nieuwe-exploitant-gezocht-voor-speelboerderij-houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *