Sahara Stay opent deuren voor luxe glampingervaring aan de kust

Vakantiepark ‘Sahara Stay’ heeft officieel zijn deuren geopend voor een luxe glamping aan de kust. Het park is prachtig gelegen; omringd door duinen en met uitzicht op de Noordzee. Het kleinschalige resort richt zich op een onvergetelijke vakantie-ervaring voor gasten van alle leeftijden.

De luxe glampingtenten verrijzen als kleine oases in de woestijn. De saharatenten, smaakvol ingericht met exotische meubels en voorzien van moderne gemakken, bieden een perfecte balans tussen comfort en avontuur. Vakantiepark ‘Sahara Stay’ is het nieuwe totaalconcept van Strandpark Vlugtenburg.

Sahara Stay ligt op loopafstand van het strandpark Vlugtenburg, waarmee ook wordt samengewerkt, o.a. voor de kinderanimatie.

Met de opening van Sahara Stay heeft Westland een nieuw uniek concept aan zijn toeristische aanbod toegevoegd. Het vakantiepark biedt een onvergetelijke ervaring voor gezinnen, stellen en individuele reizigers die op zoek zijn naar avontuur en luxe in een adembenemende omgeving. Of het nu gaat om ontspanning op het strand, het verkennen van de duinen of gewoon genieten van de faciliteiten van het resort, Sahara Stay heeft voor ieder wat wils.

Meer informatie: www.saharastay.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *