Marketing Oost wil aandacht voor gastvrijheidssector bij nieuwe Overijsselse gemeenteraden

Op zaterdag 2 april feliciteerde Gastvrij Overijssel alle gemeenteraadsleden in Overijssel met hun behaalde zetels met een advertentie in de Tubantia en de Stentor.

Foto: Pretwerk @ Deventer

In de paginagrote advertentie roept Gastvrij Overijssel (de netwerkorganisatie voor de Overijsselse vrijetijdseconomie met twintig leden) de gemeenteraadsleden op te ontspannen in de horeca, recreatiebedrijven, cultuur en natuur in Overijssel. En vraagt hen de vrijetijdseconomie de plek te geven die het verdient in hun gemeente én ondernemers de ruimte te geven. Gastvrij Overijssel zet graag samen met de gemeenteraden hier de schouders onder. Na lastige jaren voor de vrijetijdssector door corona is het nu het moment om de vrijetijdseconomie een impuls te geven. Voor de gemeenten is het nu een belangrijk moment: de coalitieakkoorden worden gesloten en de plannen worden gemaakt. De vrijetijdseconomie verdient daarin een mooie plek.

Over Gastvrij Overijssel

Gastvrij Overijssel is de toeristische spil van Overijssel.Passie voor Overijssel. Dat is wat we bij Gastvrij Overijssel delen. Als netwerkorganisatie voor de Overijsselse vrijetijdseconomie maken we ons samen met alle betrokken toeristische marktpartijen hard om Overijssel op de kaart te zetten als aantrekkelijke bestemming. Samen werken we aan een stevige positionering van de provincie, door met elkaar de provinciale vrijetijdseconomie-agenda te bepalen en te zorgen dat de juiste middelen en mensen beschikbaar zijn om onze ambities te realiseren. Zo helpen we overheden en ondernemers om met behulp van de vrijetijdseconomie Overijssel verder te ontwikkelen. Als fraaie bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland, als kansrijk marktgebied voor bedrijven en als heerlijk leefgebied voor bewoners. Gastvrij Overijssel heeft twintig leden waaronder MarketingOost, MKB-Nederland Midden, Staatsbosbeheer, HISWA RECRON, Koninklijke Horeca Nederland, ANWB en Saxion Hogeschool.

Meer informatie: www.gastvrijoverijssel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *