Recreatievakbeurs Gorinchem; de vakbeurs voor de vrijetijdsindustrie

De 10e editie van de recreatievakbeurs Gorinchem vindt plaats van 17 t/m 19 november. Tijdens deze vakbeurs worden verschillende activiteiten georganiseerd en zijn er volop mogelijkheden om te netwerken. De beurs wordt gecombineerd met de vakbeurs Horeca en Food Inspiratie. Het programma van de recreatievakbeurs ziet er dit jaar als volgt uit:

recreatievakbeurs Gorinchem kleinMaandag 17 november

Nationale netwerklunch (10.30-13.00 uur)
Enkele gastsprekers uit de sector komen aan het woord: Thijs Dirkzwager (directeur Groupon Nederland), Peter Voortman (directeur ANNE Theater), Robert Visser (director Albron Center Parcs) en Sylvo Thijssen (directeur Staatsbosbeheer). Tevens zal de derde editie van de ‘Toeristenbelasting Award’ worden uitgereikt en aansluitend zal de uitreiking van de elfde edititie van de ‘Pleisureworld Noviteitenaward’ plaatsvinden.
Meer informatie: www.nationalenetwerklunch.nl

Algemene ledenvergadering Profri (10.30-15.30 uur)
Ook dit jaar vindt de jaarlijkse Algemene ledenvergadering van Profri weer plaats in Gorinchem. Aanmelden kan op de website van Profri.

Workshop Google Glass (13.30-16.00 uur)
Tijdens deze workshop zal internetexpert Jurjen de Vries vertellen over de mogelijkheden van Google Glass in de toeristisch recreatieve sector. Jurjen was vorig jaar één van de eerste gebruikers van Google Glass in Nederland en geeft sindsdien door het hele land inspirerende workshops. Enkele vragen die besproken zullen worden: Hoe kunnen we Google Glass inzetten tijdens evenementen of theatershows op ons park? Wat zijn de mogelijke toepassingen voor onze camping, indoor speeltuin of zelfs in onze horeca?
Meer informatie en aanmelden: http://pleisureworld.nl/events/workshop-google-glass/

NSGK Speeltuinbende congres (13.30- 16.00 uur)
Tijdens de eerste editie van dit congres wordt onder andere nagedacht over de manier waarop speelplekken in Nederland toegankelijk gemaakt kunnen worden. Er zal gediscussieerd worden over toegankelijkheid en samen spelen aan de hand van stellingen. Een aantal genomineerde ondernemers komt aan het woord om te vertellen over hun drijfveer en de winnaar van de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014 wordt bekend gemaakt.
Meer informatie: http://pleisureworld.nl/events/nsgk-speeltuinbende-congres/

Dinsdag 18 november

Pleisureworld zwembad congres (13.30-16.00 uur)
De traditionele zwembadsector heeft het zwaar. Liggen er nog kansen? Tijdens het congres wordt ingegaan op kwaliteitsmanagement, meer metingen in de nieuwe wet en de rol van social media in en om het zwembad. Tevens komen een aantal succescases aan bod.
Aanmelden staat open voor recreatieondernemers en kan via http://pleisureworld.nl/events/zwembad-congres-de-nieuwe-wet-valt-er-nog-wat-te-verdienen/

Family Entertainment Center Congres (10.30-12.30 uur)
De tweede editie van het Family Entertainment Center (F.E.C.) Congre heeft als doel: kennisdelen, inspiratie en netwerken; Vragen die tijdens  het F.E.C. Congres centraal staan zijn onder andere Wat zijn de kansen en succesfactoren? Maar ook: wat zijn de valkuilen? Tevens zal dit jaar de publicatie ‘Succesfactoren van Family Entertainment Centers’ gelanceerd worden.
Meer informatie en aanmelden: http://pleisureworld.nl/events/fec-congres-whats-new-in-business/

Openingstijden
Maandag    17 november 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag    18 november 13.00 – 21.00 uur
Woensdag   19 november 11.00 – 18.00 uur

Meer informatie en kaarten bestellen: www.evenementenhal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *