Recreatief Totaal april 2011 staat online

De april-editie van vakblad Recreatief Totaal staat online. Daarin blikt de redactie terug op de Recron Gastvrij Nederland campagne, de ANWB geeft inzicht in de wensen van kinderen op campings en wordt er veel aandacht besteed aan kennisdagen en studiereizen in recreatie en toerisme.

Wat kunt u in deze editie nog meer verwachten:

Slimme Zet
Een column met een pepertje door Hans van Leeuwen. Dit keer kijkt hij kritisch naar de ontwikkelingen in de plattelandsrecreatie.

Recron Gastvrij Nederland…
…gaat verder onder een nieuwe naam. Ilse Michiels blikt terug op de marketingcampagne en enkele direct betrokkenen geven hun mening.

Actualiteiten
in vier categorieën; algemeen, dagrecreatie, verblijfsrecreatie en natuur & platteland

Boerencampings met een onderscheidend aanbod
Innnovatie is niet alleen weggelegd voor de grotere bedrijven

Kinderwensen op de kampeervakantie
De ANWB kinderinspecteurs zetten hun resultaten op een rijtje

Kookcursus op de camping
Alan Rogers inspecteert vele campings in Europa en laat deze editie enkele mooie voorbeelden zien van campings die koken en streekproducten centraal hebben gesteld.

Programma’s van kennisbijeenkomsten
o.a. Studiereis naar de IAAPA conferentie, (11 t/m 18 november), Studiereis Europapark (19 t/m 21 juni) en Toeristische Bedrijven contactdag op camping De Julianahoeve in Renesse (17 mei)

Noviteiten en Trends
Struinen door de nieuwe producten

Werkkostenregeling
Een uitleg door Peter Luken van BDO. Wellicht is de wet- en regelgeving niet uw hobby? Toch is het goed om dit artikel even te lezen. Aan het eind van dit jaar moet u uw zaakjes wel op orde hebben m.b.t. de werkkostenregeling.

Kansrijke online locatiediensten
Internet op de telefoon gaat de komende jaren voor grote veranderingen zorgen. Wouter Gijsbertsen van Cliptoo bespreekt twee diensten die al veel gebruikt worden: Foursquare en Google places.

Thematisering in attractiepark Drouwenerzand
Designstudio van Ginneken ontwierp een nieuwe thematisering voor Drouwenerzand, en laat in dit artikel zien hoe dit ontwerp tot stand is gekomen.

Cultuur belangrijk uitgangspunt bij inrichting landschap
Een column door Marion Engelen, landschapsarchitecte bij 3-span.

En verder nog…
een overzicht van publicaties, verslagen van bijeenkomsten (o.a. over recreatieve routes en HSMAI marketing), de kalender, en de bedrijvengids van specialisten in de recreatieve sector.

Bekijk de editie online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *