Recreatie weer helemaal terug op de Demo-Dagen

Op woensdag 3 oktober gaan de Demo-Dagen in Papendal weer van start. Dit jaar is er extra aandacht voor de recreatieve sector. Diverse recreatie- en sportorganisaties organiseren tijdens de drie dagen durende beurs  kennisbijeenkomsten. De afgelopen jaren was de nadruk van de Demo Dagen vooral komen te liggen bij inrichting van de groene Openbare Ruimte. Die sector komt overigens nog steeds prima aan bod.

sfeerimpressie door Marco Machielse

Met jaarlijkse ruim twintigduizend bezoekers is de Demo Dagen op het NOC/NSF Nationaal Sportcentrum Papendal de meest succesvolle vakbeurs in de openlucht.

Vooral Pleisureworld zorgt voor invulling van het recreatiethema. In het Pleisureworld paviljoen worden elke dag diverse lezingen verzorgd, w.o diverse presentaties van voordeelkaarten in recreatie en sport, de aanleg van sprayparken en nuttige tips over speelruimtebeleid. Bekijk het hele programma

In de beurscatalogus staan niet de bedrijven vermeld die onderdeel uitmaken van het Pleisureworld  paviljoen. Dat zijn o.a. Velopa Omniplay, Kompan, Watergames and More, Slimm Advies, Recycling kunststof, ‘Steun je club’ en ‘Het leukste dagje uit’.

Een uitleg over de ‘beurs nieuwe stijl’ in drie segmenten:

Als bezoeker parkeert u gratis nabij de beurs! Registreer u bij de entree van het beursterrein en bezoek de Demo-Dagen gratis!

Meer informatie:  www.demo-dagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *