Recreatie Vakbeurs Hardenberg werkt met inspiratiezones en themahallen

Vakbeurzen zijn volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Waar je vroeger alleen een verzameling stands aantrof, is de beurs van komende week (27 – 29 november) opgezet als inspiratie-omgeving voor recreatiebedrijven. Centraal daarin staan de inspiratiezones en themahallen.

Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Spelen en bewegen – volledige hal
Deze hal wordt volledig omgetoverd tot grote speeltuin. Leveranciers van sport- en speeltoestellen zullen alles uit de kast trekken om u als bezoeker mee te nemen in de wereld van creatieve inrichtingen voor (kinder)vermaak én plezier. Naast reguliere speeltoestellen zal ook het interactief spelen aanbod komen. Een unieke kans om te zien én ervaren wat Spelen & Bewegen, anno 2018/2019 inhoudt.

Stratech insight

Inspiratieplein recreatietechniek, ICT en software
De recreatiebranche is nog wel even verwijderd van echte kunstmatige intelligentie, maar stapje voor stapje komt het dichterbij. De nieuwste ontwikkeling is bijvoorbeeld een chatbox die de klantenservice gaat ondersteunen. Maar ook marketingtermen ‘connected intelligence’, ‘conversational interfaces’ & ‘digital realities’ zijn dé technologische megatrends voor de vrijetijdsbranche.

Op dit inspiratieplein wordt een tactische opstelling verzorgt met diverse voorbeelden uit de sector. Compleet met een kunstgras voetbalveld, goals, witte belijning en witte spots in de corners. in samenwerking met Moderna Direct worden hier diverse demonstraties verzorgd met de volautomatische robot-schrobzuigmachine van het machinemerk Taski.

Inspiratieplein zwembad en water
In samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas wordt dit inspiratieplein omgetoverd tot een tropisch eiland. Compleet met strand, water, rieten hutjes en palmen. De aanwezige zwembadbouwers, leveranciers in zwembadcomponenten, verlichting, filter- en pomptechnieken, maar uiteraard ook softubs en (speel)attracties hebben bijgedragen aan de tropische look & feel van dit Inspiratieplein.

Inspiratieplein entertainment en games
Spanning & sensatie staan centraal op dit plein. In samenwerking met Escape Room Designers kunt u hier gratis gebruik maken van een escape room beleving. De voormalige commando trailer is omgetoverd tot een educatief en spannend spel. Speel het spel samen met je collega’s (en medebezoekers) en kom erachter of jullie als team samen kunnen werken om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken. Een tweede trekpleister is de Rifter 2-zits. Hier beleeft u een reis van ongeveer 3 minuten in Virtual Reality.

Themaplein Happy Camping op de recreatie vakbeurs Hardenberg 2017

Happy Camping
Voor het derde jaar op rij creëren wij een Happy Camping in hal 1. In een natuurlijke omgeving gras, heuvels, bomen & struiken. Dit jaar met sprookjeselementen en sfeer. Maar vooral van belang zijn de producten die in deze omgeving gepresenteerd worden; van safaritent tot afvalbak en van boomhut tot zonnepaneel. Dit themaplein doet u denken aan een real-life camping. Diverse exposanten presenteren hier hun product in een échte camping omgeving. Klim in een boomhut of geniet van muzikale klanken bij een stromend riviertje.

Meer informatie: Tickets recreatie vakbeurs Hardenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *