Reacties Nederlandse vakantiegangers op overname Landal door Roompot: “verbijsterd”

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Roompot branchegenoot Landal GreenParks wil overnemen, stroomden de reacties op vakantiepark-platform Parkvakanties direct binnen. Verbazing, teleurstelling en zelfs boosheid tekenen het beeld. Slechts een enkeling reageert enthousiast.

Bollo, de mascotte van Landal GreenParks

Laurens Taekema, oprichter van Parkvakanties, wist niet wat hem overkwam. “Wij hadden dit ook echt niet zien aankomen. Dit zal zeker gevolgen hebben voor de consument, maar hopelijk zijn deze niet te ingrijpend. Landal heeft de afgelopen jaren een fantastisch merk opgebouwd, het zou zonde zijn als dit verloren zou gaan.”

Liefhebbers vakantieparken van streek

De website van Taekema werd bij de bekendmaking van het nieuws massaal bezocht. “Er ging een schok door vakantieminnend Nederland. Mensen zijn van slag en reageren vol ontsteltenis. Ook krijgen we veel vragen als: ‘Blijft Landal-mascotte Bollo wel?’ en ‘Nu wordt het zeker nog duurder?’.”

Veel mensen zijn gecharmeerd van Landal en hopen dat het label blijft bestaan. In eerste instantie is toegezegd dat Landal als merknaam blijft bestaan. “Ik verwacht echter dat dit niet van heel lange duur zal zijn. Als één merknaam naar buiten treden is natuurlijk veel aantrekkelijker voor Roompot dus grote kans dat dit straks ook zal gaan gebeuren.” aldus Taekema.

Reacties op Parkvakanties.nl

Enkele reacties die de algemene tendens representeren:

“Hopen dat de kwaliteit van Landal niet verloren gaat! Zowel qua inrichting,
klantvriendelijkheid en hygiëne”

“Oh neeeee, Roompot is zo slecht!! Daar wilde we nooit meer naar toe…. Hopelijk gaat het hele roer om en gaan ze de huisjes even updaten en eens goed schoonmaken”

“Neeeee Bollo moet blijven😪 en Landal Greenparks ook, goed prijs kwaliteit verhouding en goede huisjes en beleving 😃”

“Kunnen de mensen dadelijk heel veel gaan betalen voor een gezellige weekend.”

Voor meer reacties kijk hier:
www.facebook.com/Parkvakanties/posts/4060557447355129

Meer informatie (dit artikel wordt aangepast aan de actualiteit): www.parkvakanties.nl/blog/roompot/blijft-landal-bestaan-landal-overname-roompot/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *