Provincie Overijssel wint BungalowSpecial Award

De provincie Overijssel heeft de BungalowSpecial Award gewonnen, een publieksprijs vanuit de online boeking site ‘BungalowSpecials.nl’. Aan de hand van beoordelingen van bezoekers is Overijssel bekroond binnen het thema ‘beste provincie’. Daarnaast heeft bungalowpark Buitenplaats Gerner de award voor beste bungalowpark van het Vechtdal gewonnen.

Uitreiking BungalowSpecials AwardJaarlijks worden de beste bungalowparken, regio’s en provincies van het jaar bekroond met een BungalowSpecials Award. Dit is een publieksprijs die volledig is gebaseerd op de beoordelingen van de gasten. Criteria bij de bungalowparken zijn onder meer de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging, faciliteiten, personeel, sfeer, netheid en hygiëne en vele andere kenmerken.

Prijzenregen in Vechtdal Overijssel
Naast de provincie Overijssel en Buitenplaats Gerner viel ook Attractie- en Vakantiepark Slagharen in de prijzen. Zij kregen de Award voor meest kindvriendelijke park van Nederland overhandigd. Deze prijzen zijn een waardering voor heel Overijssel en het Vechtdal, want onder andere door de gastvrijheid en het gevoel van alle tijd is het Vechtdal in de prijzen gevallen.

Meer informatie: www.vechtdaloverijssel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *