Primeur: XL Virtual Reality experience maakt debuut in het Rabo esports Stadion

VR Nederland en H20 Esports Campus Amsterdam zijn verheugd om het allereerste VR Esports Battle Event aan te kondigen. Het evenement op 23 mei 2023 richt zich op gamers, esports-liefhebbers en vooruitstrevende marketing- en brand managers. Op de locatie van hetRabo Esports Stadion in Purmerend worden de mogelijkheden van virtual reality opnieuw gedefinieerd.

Virtual Reality op ongekende schaal.

Het VR Esports Battle Event betekent een belangrijke mijlpaal in de gaming- en esports-wereld. Het biedt een primeur met Virtual Reality Free Roam Multiplayer Battles op een speelveld van maar liefst 450 vierkante meter. Teams van vijf spelers zullen deel uitmaken van intense 5 vs. 5 gevechten, waarbij ze volledig kunnen opgaan in de virtuele wereld om hen heen. Dit evenement is niet alleen een must-see voor liefhebbers van VR-gaming en esports, maar ook voor marketing- en branding bureaus die een innovatieve manier zoeken om hun doelgroepen te bereiken. Met een maximale grootte van 1.000m2 en 20 deelnemers in VR tegelijk is dit slechts het begin van wat deze technologie kan bieden.

De ultieme marketingtool voor innovatieve bedrijven

VR is snel aan het groeien in populariteit en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Wereldwijd zijn er naar schatting 171 miljoen VR-gebruikers. Bovendien heeft de VR-gaming industrie in 2022 een marktomvang van elf miljard euro, zo blijkt uit recente gegevens.

VR ervaringen geven de mogelijkheid om ingezet om een merk te versterken onder de jongere doelgroep. Hiervoor kunnen in-game (logo’s of ervaringen in de stijl van een merk) geplaatst worden. Ook zullen meerdere Esports events in het land georganiseerd gaan worden waar sponsors interesse voor hebben getoond. 

Met VR Nederland’s massive scale VR-oplossing kunnen marketing- en branding professionals merken versterken. Deze technologie opent nieuwe mogelijkheden voor effectieve marketing. Via VR kunnen merken op een betekenisvolle manier contact maken met de doelgroep. Laat een unieke en blijvende indruk achter door je doelgroepen onder te dompelen in op maat maakbare ervaringen, van in VR een auto configureren tot kennis maken met een nieuwe wijk in de gemeente.

Kom en ervaar de toekomst van esports

Het VR esports Battle Event belooft een spectaculaire dag vol adrenaline en futuristische gaming actie te worden. Of je nu een gamer, esports-fan of marketing- en brand manager bent, dit is een evenement dat je niet mag missen. Verzeker jezelf van een plek bij deze historische primeur en ervaar de grenzeloze mogelijkheden van virtual reality en esports.

Meer informatie:  https://vrnederland.nl/vr-esports/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *