Prikkelarm bezoek aan Sea Life Scheveningen krijgt wegens succes een vervolg

Op 2 juni j.l. heeft Sea Life een prikkelarm testevenement gehouden. Wegens de vele aanmeldingen en de grote vraag naar dit soort dagen heeft het zee aquarium besloten in dit jaar nog 3 prikkelarme middagen te organiseren.

Een otter maakt hard geluid

“We zijn overspoeld met de aanmeldingen, het waren er zo veel dat we ze niet allemaal op 1 testdag konden plannen” aldus Nicola Hamilton, general manager van Sea Life. Ook wilde we eerst testen hoe de kinderen en hun ouders dit prikkelarmebezoek hebben ervaren en vanuit daar kijken of we dit, na de zomerperiode, een vervolg konden geven.

“We hebben dolblije ouders gesproken die ons vertelden dat de bewuste prikkelarme testmiddag het eerste uitje ooit was voor hun kind. Voor deze doelgroep kan een bezoek aan een museum of attractie heel vermoeiend zijn. Er is wel gebleken dat er veel animo is en we hopen dan ook dat andere musea en attracties dit voorbeeld zullen volgen en ook dit soort prikkelarme dagen aan zullen bieden”. Het testevenement in juni was speciaal gericht op kinderen, bij de volgende 3 middagen zijn ook volwassenen bezoekers (die behoefte hebben aan een prikkelarm bezoek) van harte welkom.

Op de volgende 3 middagen kunnen mensen Sea Life prikkelarm bezoeken: 

Woensdagmiddag 6 oktober, 3 november en 1 december 2021

Wat is er anders? Er zijn een zeer beperkt aantal bezoekers per tijdslot. Op de gehele route is de muziek uit en zijn de lichten gedimd. Geuren en geluiden worden middels bordjes tijdig aangekondigd en er is een rustruimte indien daar behoefte aan is. Ook is het Sea Life personeel getraind.

Meer informatie: www.visitsealife.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *