Positieve en kindvriendelijke aanpak Support Beurs

De Support Beurs 2012, die wordt gehouden van 9 t/m 12 mei in de Jaarbeurs Utrecht, biedt een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Speciaal voor kinderen is er een activiteitenprogramma, waarmee de beursorganisatie laat zien dat ook deze groep er helemaal bij hoort. Recreatiebedrijven met een aangepast aanbod kunnen zich nog aanmelden als standhouder op deze beurs.

Toegankelijkheid verbeteren
Support het grootste evenement in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support biedt zicht op de nieuwste trends en technieken. Compleet, branchebreed en representatief. Recreatiebedrijven vinden hier de nodige hulpmiddelen en expertise om de toegankelijkheid voor hun gasten te verbeteren.

Aandacht voor kinderen
De Stichting FunCare4Kids organiseert voor deze kinderen op Support iedere dag workshops ‘Dansen en Dromen’. Dit betekent schminken, verkleden en dansen aan de hand van verschillende droomthema’s. ‘Iedereen kan superheld worden’ is het droomthema voor de workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De kinderen kunnen kiezen tussen ‘dansen’ of ‘doen’. De groep wordt opgesplitst in dansers, die hun favoriete superheld moeten uitbeelden en doeners, die een badge knutselen met bijzondere eigenschappen van de favoriete superheld (of gewoon met de bijzondere eigenschappen van een vriendje, vriendinnetje of familielid).
Meer informatie over FunCare4Kids is te vinden via www.funcare4kids.org.

Meer informatie over de beurs: www.supportexpo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *