Poelman Vakantieparken neemt Remboe Village in Epe over van EuroParcs 

Vakantiepark Remboe Village in Epe is per 1 december 2023 in eigendom overgegaan van EuroParcs naar Poelman Vakantieparken dat ook de exploitatie van het park zal gaan uitvoeren. Het voltallige personeel is eveneens overgegaan naar Poelman Vakantieparken.

Remboe Village in Epe is in juni 2021 samen met Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik en Residence Koningshof in Schoorl door EuroParcs overgenomen van Uniek Parken. Anders dan de vakantieparken in Medemblik en Schoorl paste Remboe Village minder goed in de portfolio en het business model van EuroParcs vanwege het relatief grote aantal bestaande koopkavels.

Om die reden heeft na de overname in 2021 de integratie binnen EuroParcs met de bijbehorende branding, nooit plaatsgevonden en is besloten tot verkoop aan het familiebedrijf Poelman Vakantieparken.  

Kevin Poelman van Poelman Vakantieparken: “Wij zijn erg blij met de aankoop van Remboe Village. Het is een mooi park in een prachtige omgeving en heeft enorm veel potentie om een prachtige recreatieve locatie te worden voor bestaande en nieuwe gasten om de Veluwe te verkennen. Wij hebben als doelstelling voor Remboe Village om een gezonde mix van toeristisch kamperen, lang kamperen, verhuuraccommodaties en recreatief gebruik van eigen chalets/bungalows te creëren.”

Over Poelman Vakantieparken:

Poelman Vakantieparken is een familiebedrijf met inmiddels vier vakantieparken en één groepsaccommodatie in Nederland. De eerste generatie is begonnen als beheerder op onze camping en heeft daarna de mogelijkheid aangegrepen om zelf een camping aan te schaffen. Van daaruit heeft het familiebedrijf zich verder ontwikkeld. Het bedrijf beheert nu:

  • Vakantiepark Hertenhorst, Beekbergen
  • Groepsaccommodatie De Tienhoeve, Hengelo
  • Vakantiepark Bergsehaak, Haaksbergen
  • Vakantiepark Bronckhorst, Hengelo
  • Vakantiepark Remboe Village, Epe

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *