Plopsa Village De Panne plaatst de eerste gethematiseerde Plopsa chalets

Plopsa werkt toe naar de opening van chalets gethematiseerd rond de verschillende Studio 100-figuren op haar vakantiepark in De Panne. De eerste acht chalets, in thema van Kabouter Plop, zijn nu boekbaar voor aankomsten vanaf 1 juli. Later zullen er ook nog chalets van onder andere K3 en Bumba geplaatst worden.

Naast de komst van de chalets plant Plopsa ook nog een volledig vakantiepark met 75 gethematiseerde vakantiehuisjes. Opening hiervan is voorzien in 2024.

Plopsa investeerde de voorbije jaren al aardig in ‘Plopsa Village’, het campingresort op steenworp afstand van Plopsaland en Plopsaqua De Panne. Zo werden er nieuwe nutsvoorzieningen geplaatst en werd er werk gemaakt van mooie, comfortabele plaatsen voor tenten en mobilhomes, nieuwe recreatiemogelijkheden, een nieuwe parking en een centraal gebouw met receptie.

“We hebben de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in de site rond Plopsaland De Panne.” legt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof uit. “Het is een all-weather meerdagenbestemming met méér dan 55 attracties, een indoorzone, een waterpark en theater geworden. Gezien het succes van het Plopsa Hotel is het dus een logische keuze dat we verder investeren in logeermogelijkheden voor onze gasten. We hopen zo een belangrijke bestemming te worden voor korte vakanties in eigen land.”

Meer informatie: www.plopsavillage.be/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *