Plopsaland De Panne lanceert 24e seizoen met Grand Opening en Studio 100 Festival!

Vandaag vond de spectaculaire Grand Opening van Plopsaland De Panne plaats, in aanwezigheid van Gert Verhulst, Hans Bourlon, Plopsa CEO Carl Lenaerts, een Dorpsplein vol bezoekers en verschillende BV’s – waaronder Ruth Beeckmans, Dina Tersago, Niels Destadsbader, Minister Annelies Verlinden en Elisabeth Lucie Baeten.

© Plopsa Groep

Omstreeks 10u30 kregen duizenden bezoekers een eerste blik op wat de rode draad doorheen het jaar zal vormen voor Plopsaland De Panne: het ‘Studio 100 Festival’. Het startschot van het seizoen werd tijdens De Grote Welkom Show gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts. Met behulp van Meneer De Burgemeester gaven zij tijdens een officieel sleutelmoment de aftrap voor een seizoen vol shows, events en magische ontmoetingen. Vervolgens reed ook het ‘Studio 100 Festival On Wheels’ voor het eerst uit. Deze werd onder heel wat belangstelling en met veel enthousiasme onthaald. Meer dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne.

Carl Lenaerts, CEO Plopsa: “Ik ben ontzettend fier om hier vandaag het startschot te mogen geven voor wat een onvergetelijk jaar beloofd te worden. Onze bezoekers gaan naast meer dan 55 attracties ook meer dan ooit kunnen genieten van fantastische shows, magische ontmoetingen en het ‘Studio 100 Festival on Wheels’.”

© Plopsa Groep

Plopsaland De Panne is voor ons de bakermat van wat later uitgroeide tot een hele resem aan succesvolle thema- en waterparken. Wij zijn dan ook enorm blij om hier samen met Carl te mogen staan om dit 24e seizoen in te wijden.​” aldus Gert Verhulst en Hans Bourlon van Studio 100

Bezoekers kunnen vanaf vandaag iedere openingsdag naar hartenlust genieten van het ‘Studio 100 Festival’. Alle info daaromtrent kan teruggevonden worden via Plopsalanddepanne.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *