Plopsa Indoor Coevorden investeert 1,2 miljoen euro in nieuwe attractie

Plopsa Indoor Coevorden breidt in 2025 haar attractie-aanbod uit met een Wild Swing. Met deze aanzienlijke investering wenst Plopsa een oudere doelgroep aan te spreken. Het is inmiddels al weer enige tijd geleden dat de groep een grote investering deed in Coevorden.

In een reeks aan investeringen, kondigt Plopsa nu ook de komst van een Wild Swing aan in Plopsa Indoor Coevorden. De nieuwe attractie, een hoge schommelende bank in Maya-thema, zal in de ruime buitenzone van het themapark komen te staan en gaat gepaard met een investering van 1,2 miljoen euro.

Carl Lenaerts, CEO Plopsa: “Met Plopsa Indoor Coevorden richten we ons nu vooral op kinderen tot 10 jaar. We merken echter dat de oudere kinderen in het gezin vaak op zoek zijn naar iets meer uitdaging, vandaar de keuze voor deze attractie. Met deze investering zorgen we ervoor dat ieder gezinslid, ongeacht de leeftijd, een fantastische tijd kan beleven in Plopsa Indoor Coevorden. Op die manier kunnen we een nog breder publiek verwelkomen en iedereen een onvergetelijke ervaring bezorgen.”

De bouwvergunning van de Wild Swing werd recent aangevraagd, de opening staat gepland in het voorjaar van 2025. Plopsa Indoor Coevorden is het hele jaar door geopend.

Meer informatie: www.plopsaindoorcoevorden.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *