Pleisureworld mediapartner van de Demo Dagen

De ‘Demo-Dagen’ gaan weer meer aandacht besteden aan recreatie. Pleisureworld is gevraagd om de beurs op het gebied van recreatie te ondersteunen. Deze buitenbeurs kiest dit jaar voor een nieuwe opzet met 3 zones; Sport, Recreatie en Openbare Ruimte.

Méér dan groenvoorziening
De afgelopen jaren bezochten jaarlijks ruim twintigduizend geïnteresseerden de Demo-Dagen. De vakbeurs staat bekend om haar vele standhouders in groen en onderhoud met vooral veel aandacht voor machines. Met ingang van dit jaar gaat het roer gaat helemaal om, en kiest de beurs voor de drie hoofdzones: Sport, Recreatie en Openbare Ruimte. Alle drie de zones krijgen ongeveer evenveel ruimte en aandacht.

Vrije Tijd
Door de verbreding richting vrije tijd zocht de organisatie van de Demo-Dagen naar een officiële mediapartner die goed thuis is in deze sector. Zij kwamen terecht bij Pleisureworld, die al jaren bewijst dat zij effectief inspeelt op de wensen in dag- en verblijfsrecreatie. Beursorganisator Jan Harting is zeer tevreden met de samenwerking: “We hebben bewust gekozen voor nieuwe opzet van onze Demo-Dagen waarin wij willen scoren met de 3 zones Sport- Recreatie- en Openbare Ruimte. Wij hebben met Pleisureworld een uitstekende partner in huis gehaald; het grootste onafhankelijke kennisplatform met het grootse relatie netwerk in recreatie.”

Pleisureworld
Pleisureworld krijgt op de Demo-Dagen een eigen paviljoen, waar bezoekers terecht kunnen voor kennis, netwerken en de laatste ontwikkelingen op het gebied van dag- en verblijfsrecreatie. In het paviljoen vindt deze dagen ook de officiële landelijke introductie plaats van de Camping DiscoveryCard. Hans van Leeuwen, initiatiefnemer van Pleisureworld ziet volop kansen: “De Demo-Dagen  waren de afgelopen jaren wat vervreemd van de sport- en recreatiesector. Samen met de partners van Pleisureworld gaan we zorgen voor een waardevolle toevoeging. Daarmee wordt de beurs interessanter voor iedereen uit de recreatiesector. Dankzij de toenemende branchevervaging kunnen de verschillende sectoren hier ook veel van elkaar opsteken.”

Meer informatie:
www.pleisureworld.nl
www.demo-dagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *