Plaza Padel groeit snel – met inmiddels de vijfde vestiging als flagshipstore

De sport Padel maakt een onstuimige groei door in Nederland. Plaza Padel is een bedrijf dat slim inspeelt op deze trendsport en opende afgelopen week haar vijfde vestiging in Amsterdam.

Met de hulp van een groep investeerders zag Plaza Padel begin 2021 het licht en startte het met de creatie van een dynamisch merk dat zich richt op marktleiderschap. Plaza Padel staat voor een unieke mix van spelen, beleven, ondernemen, ontmoeten en shoppen. Een basis van indoor speellocaties met horeca en verkoop van kwalitatief hoogwaardige padelproducten. En bovenal een warm welkom voor iedereen!

Plaza Padel heeft inmiddels vestigingen in Heiloo (8 binnenbanen), Enschede (10 binnenbanen), Rijswijk (7 binnenbanen) en Waalwijk (9 binnenbanen). Daar kwam deze week de nieuwe Flagship Store locatie in Amsterdam bij met 9 padelbanen.

Nieuwe Flagshipstore in Amsterdam

Bijzonder aan de Amsterdamse vestiging is de center court baan, die ook gebruikt wordt tijdens grote padeltoernooien en waar je om de baan heen ruimte hebt om de bal weer terug in het spel te brengen. Dit met het vooruitzicht om officiële wedstrijden te kunnen faciliteren.

Het nieuwe padelcentrum is gevestigd in het iconische gebouw aan de Mekongweg, bij velen bekend als The Box. Naast de 9 padelbanen (waarvan 1 single court) is het padelcentrum ingevuld met onder andere een uitgebreide horeca plaza, warming-up zone van Technogym, een Bud lounge met Red Bull DJ booth en een shop van Padelshop.com . Al deze verschillende ruimtes maken deze Plaza Padel meer dan een padel locatie. Ook voor de zakelijke gebruiker met sportieve meetings heeft Plaza Padel speciale vergaderruimtes, waarbij een potje padel na afloop een leuke twist geeft.

Trendsport Padel

Padel is de snelst groeiende sport wereldwijd en daar lijkt de aankomende jaren geen verandering in te komen. De vooruitzichten van de sport en de populariteit online zijn enorm. De kracht van padel zit vooral in de laagdrempeligheid van de sport en het onverwachte van het spel. Iedereen kan namelijk padel uitproberen en het plezier van de sport ervaren, door op een creatieve manier de bal op het speelveld van de tegenstander te slaan.

Meer informatie: www.plazapadel.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *