Plan 365 Dagen Fietsen in Overijssel gepresenteerd

Tijdens het NK Veldrijden in Hellendoorn is het Plan ‘365 Dagen Fietsen in Overijssel’ gepresenteerd. Het plan heeft als doelstelling Overijssel op de kaart te zetten als dé Bakermat van het fietsen in Nederland én het fietsen in Overijssel te stimuleren en te intensiveren.

fietser365 dagen fietsen
Het plan 365 Dagen Fietsen in Overijssel is geïnitieerd door het bestuur van het wielerevenement Ronde van Overijssel en draagt bij aan de intensivering en stimulering van sportieve en recreatieve fietsactiviteiten gericht op de inwoners van Overijssel én bezoekers aan Overijssel. Enerzijds met het doel om bij te dragen aan de fitheid en gezondheid van de inwoners en bezoekers, anderzijds om beide groepen te laten genieten van de inspirerende omgeving. Daarnaast levert het plan ook een bijdrage aan de regionale- en provinciale economie door het stimuleren van fietsactiviteiten in het algemeen en fiets gerelateerd meerdaags verblijf in het bijzonder.

Gastvrij Overijssel
Het plan 365 Dagen Fietsen in Overijssel is gekoppeld met het meerjarenplan Vrijetijdseconomie 2016 – 2020 van Gastvrij Overijssel, een provinciaal samenwerkingsverband van diverse toeristische partners in Overijssel. Fietsen is een belangrijk speerpunt voor toeristisch Overijssel, zowel voor de binnenlandse markt als ook voor de ‘dichtbij markten’ als Vlaanderen en Duitsland. Reden waarom onder meer wordt deelgenomen aan de Fiets- en Wandelbeurs te Utrecht (20 en 21 februari 2016) en de Fiets- en Wandelbeurs te Antwerpen (27 en 28 februari 2016).

Bron en meer informatie: www.marketingoost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *