Peter Brussel, Algemeen Voorzitter HISWA-RECRON, overleden

Zondagavond 6 oktober 2024 is Peter Brussel, Algemeen Voorzitter van HISWA-RECRON, ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie, onverwacht overleden. HISWA-RECRON meldt diep geschokt te zijn door het bericht. Peter was herstellende van een medische ingreep, maar kreeg onverwachte complicaties.

Peter Brussel (1957) werd eind 2013 benoemd tot Algemeen Voorzitter van HISWA Vereniging en eind 2019 tot Algemeen Voorzitter van fusieorganisatie Vereniging HISWA-RECRON. Met zijn leiderschap, passie en ondernemerschap bouwde hij aan het onderscheidend vermogen van HISWA-RECRON. Zijn uitgangspunt was het coöperatieve ledenbelang en samenwerking.

In een persbericht meldt HISWA-RECRON: “Peter stond bekend als nuchtere Noord-Hollander en levensgenieter. Recht door zee en recht uit het hart. Een krachtige bestuurder met vooruitdenkend leiderschap. Hij had oog voor het collectief en bracht mensen samen binnen onze vereniging. Bovenal was hij een warme en geïnteresseerde man op wie je kon bouwen. Een voorbeeld voor ons allen. Zijn overlijden is een groot verlies. We gaan Peter op allerlei fronten missen. Namens de vereniging wensen wij zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte”

Meer informatie: Hiswarecron.nl
Het is mogelijk een bericht van medeleven achter te laten in het condoleanceregister

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *