Oud-eigenaren van Droomparken starten met nieuwe keten: MarinaParken

Enkele aandeelhouders hebben na de verkoop van vakantiepark-keten DroomParken, het besluit genomen om een nieuw bedrijf op te richten onder het label MarinaParken. De initiatiefnemers hebben ruim 25 jaar ervaring en expertise in het ontwikkelen en exploiteren van vakantieparken.

Marina Park Bad Nederrijn

De focus ligt op de verkoop en verhuur van exclusieve, duurzame vakantievilla’s, uitsluitend op triple A locaties, veelal aan het water en op gewilde vakantieplekken. Het eerste park, MarinaPark Bad Nederrijn, opent haar deuren op zaterdag 17 en zondag 18 juli tijdens haar eerste Open Dagen. Het tweede park: MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht bevindt zich momenteel in de ontwikkelfase.

Vakantie in eigen land, recreëren of investeren

Steeds meer mensen kiezen voor het aankopen van één of meerdere vakantiewoningen. MarinaPark Bad Nederrijn biedt de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantiewoning met eigen kavel direct aan het water. Bij aanschaf heeft men 3 keuzes: volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het volledig verhuren van de woning tegen een gegarandeerd rendement voor een langere looptijd. Daarbij neemt MarinaParken de verhuur uit handen en regelt dit van A tot Z. MarinaParken ontzorgt volledig  en de koper profiteert van het netto rendement.

Unieke ligging met eigen jachthavens aan het water

Allereerst ontwikkelt MarinaParken voormalig Camping de Loswal in Maurik. De nieuwe naam van het park is MarinaPark Bad Nederrijn, uniek gelegen aan de Rijnbandijk in het idyllische Maurik, direct aan de Nederrijn. Elke woning heeft zicht op het water en/of op één van de drie eigen jachthavens (totaal 300 ligplekken).  

Walhalla voor watersporters

Naast varen kan men tal van andere watersporten beoefenen, zoals: surfen, vissen, zeilen, waterskiën, zwemmen en wakeboarden. Op de tegenover het park gelegen eilandjes kan aangemeerd worden. Vanaf het park vaart men al snel naar Utrecht, Wijk bij Duurstede en Amerongen.

Natuur en omgeving

MarinaPark Bad Nederrijn ligt tegenover natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij Kasteel Amerongen en Buren. Bekende fietsroutes, waaronder het Maarten van Rossumpad en het rondje Eiland van Maurik, leiden langs vele fruittelers met vers fruit kraampjes.

Open Dagen MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn opent haar deuren op zaterdag 17 en zondag 18 juli voor iedereen die interesse heeft in de aanschaf van een tweede woning. Informatie en advies, voelen en proeven staan centraal tijdens deze dagen.

Meer informatie: www.marinaparkenverkoop.nl

5 reacties

  1. Enig idee hoe dit soort parken tot stand komen? Wellicht eens interessant om dat te belichten.
    Huidige bewoners van een camping worden er afgejaagd. Jarenlang geinvesteerd en met ziel en zaligheid een stekkie voor jezelf creëren.
    Dan wordt de camping opgekocht en bestaande huurders kunnen zsm spullen pakken. Er wordt inspraak beloofd etc ….. allemaal loze beloftes.
    Er zou een wet moeten komen die dit soor praktijken verbieden.

    1. Mischien de misstanden van de nieuwe eigenaren eens onder de loep nemen ook de bemiddelaars die bij de verkoop onderhandelen maar eens nader bekijken.

  2. Schandalig hoe deze camping opkopers met hardwerkende mensen omgaan. Hoe kan het dat het hier in Nederland allemaal kan. Iedereen heeft hier recht op van alles en nog wat, behalve op een camping. Wordt wakker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *