Op de HISWA RAI kun je je oriënteren op de toekomst van de watersport

Deze week gaat de watersportbeurs HISWA weer van start in de RAI Amsterdam. (11 – 15 maart). Op het paviljoen HISWA Future wordt een beeld geschetst van (technologische) ontwikkelingen die de sector gaan beïnvloeden. Voor de recreatiesector biedt ook de HISWA Sport Experience volop inspiratie.

HISWASports Experience

Volop samenwerking in de HISWA Sports Experience

Ook de watersport kijkt tegenwoordig over de grenzen van de eigen traditionele sector. Met kleine watersporten, maar ook leuke activiteiten aan de wal, maak je de watersport nog aantrekkelijker. Daarvoor is de HISWA o.a. een samenwerking aangegaan met het Watersportverbond, maar ook de Nederlandse Golf Federatie, de Hockeybond en de Nederlandse Ski Vereniging. De HISWA Sports Experience is er vooral gericht om de watersport nog aantrekkelijker te maken voor de doelgroep jongeren van 6 -16 jaar.: “Probeer verschillende (water)sporten, zoals zeilen, suppen, windsurfen, golf, bmx, urban hockey, volleybal en meer. Of kom naar het Water Lab en doe de leukste experimenten!”

HISWA Future

Bij HISWA Future kun je de genomineerden voor de HISWA Hebbeding alsook het Product van het Jaar bekijken. Verder is in dit paviljoen aandacht voor elektrisch varen, zijn er twee Solar boten aanwezig alsook wordt er aandacht besteed aan zonne-energie. in het brancheblad van de HISWA vereniging vertelt beursmanager Gertjan Roos enthousiast: “Op de HISWA future tonen producenten innovaties die wellicht over tien jaar heel normaal zijn.”

Meer informatie: www.hiswarai.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *