Peter Gillis neemt park over in het luxere segment

Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep, heeft camping Den Driesch in Valkenburg overgenomen. Het park wordt onder een eigen label ‘Stadsresort Valkenburg’ ontwikkeld tot een vakantiepark in het luxere segment.

Binnen de keten van de Oostappen Groep is het nieuwe stadsresort een buitenbeentje; Het park is veel compacter als de bestaande Oostappen parken. Op de camping, waar voorheen 90 seizoensplekken, twee appartementen en een camperveld te vinden waren, worden straks 150 luxere chalets geplaatst. Omdat het park een totaal ander (luxer) concept betreft dan de huidige Oostappen parken wordt het park voor het publiek ook niet gelabeld als een Oostappen park.

Peter Gillis heeft met zijn eigen camper meerdere keren per jaar Camping Den Driesch bezocht en was altijd erg enthousiast en gecharmeerd van deze locatie. Toen hij ook nog eens helikoptervlucht over het park had gemaakt was hij helemaal verkocht. Per 1 november 2021 mag hij zich nu trotse eigenaar van deze bijzondere camping noemen. Het resort is vanaf 8 april 2021 open voor gasten onder de nieuwe naam Stadsresort Valkenburg.

Peter Gillis, directeur en enig eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, over de overname: “Stadsresort Valkenburg heeft een unieke hoge ligging in Valkenburg met prachtig uitzicht over de stad. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Zo ligt er direct naast het park een attractieheuvel met kabelbaan, rodelbaan en uitkijktoren. Aangezien de omgeving zich erg goed leent voor een kort verblijf ga ik investeren in diverse mobile homes. De familie Halmans-Nicolaes wil ik hartelijk danken voor de fijne samenwerking en constructieve overdracht.”

Het levendige stadscentrum van de geliefde toeristenstad Valkenburg ligt op slechts 500 meter afstand van de camping. Je loopt dus zo de middeleeuwse stadskern vol terrassen en winkeltjes in. De camping ligt tevens pal naast Kasteelruïne Valkenburg met daaronder het eeuwenoude gangenstelsel van de Fluwelengrot. Op Valkenburg en het golvende 5-sterrenlandschap raak je niet snel uitgekeken! De omgeving is dan ook zeer geliefd bij zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Met de overname van Camping Den Driesch beheert Oostappen Groep Vakantieparken 12 vakantieparken, waarvan 9 parken in Nederland en 3 parken in België.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *