Ook Landal / Roompot zal de kampeerder niet vergeten

Landal en Roompot hebben, naast de uitgebreide selectie aan vakantiewoningen, ook nog 4700 camping- en glampingplekken beschikbaar op de diverse parken. Op het totaal is het slechts een klein, maar relatief stabiel segment waar zeker aandacht voor blijft binnen de marketing en bedrijfsvoering.

Bollo op Camping Esonstad

Landal is niet de enige keten van vakantieparken die de kampeermogelijkheden extra in de spotlights zet. Zie ook: EuroParcs wil meer bekendheid geven aan kampeermogelijkheden (13 maart 2024)

Landal beschikt over tien locaties in Nederland, Duitsland en België met toerplaatsen op fraaie campings. Luxe kamperen is mogelijk in safaritenten, woodlodges, ingerichte stacaravans, én op twee zelfstandige ‘glampings’: Landal Glamping Gooise Heide in ’t Gooi en Landal Glamping Neufchâteau in de Belgische Ardennen. Nieuw in seizoen 2024 zijn de 26 knusse houten tiny houses in de Belgische Ardennen.

Kampeerders bij Landal GreenParks kunnen altijd gebruik mag maken van de faciliteiten van het vakantiepark, zoals de restaurants, het zwembad, indoor speelparadijs en fietsverhuur. Zo krijgt de vakantiegast het beste van twee werelden.

In Nederland

Het échte buitenleven vind je in de stoere safaritenten, luxe stacaravans en rustieke woodlodges op de Nederlandse campings van Landal Coldenhove en Rabbit Hill (Veluwe), Esonstad (Friesland) en Sluftervallei (Texel). Het luxe glampinggevoel ervaar je op Landal Gooise Heide, waar verscholen in de Gooise bossen het buitenleven samengaat met overnachten in stijl. De luxe safaritenten (t/m 6 personen) zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn outdoor activiteiten, er is een restaurant en speeltuin en voor kinderen is er genoeg te doen in de bosrijke omgeving.

In België

Landal Glamping Neufchâteau is een charmante, luxe glamping, gelegen aan de bovenloop van het riviertje de Vierre en midden in het bos, op 15 minuten loopafstand van het Meer van Neufchâteau. Hier vind je luxe glampingtenten t/m 8 personen en er is een bistro, fietsverhuur en wateractiviteiten op het meer.

De luxe safaritenten zijn uitgerust met badkamer, kitchenette en eethoek. Voor gezinnen is er zelfs een speciale kindersafaritent met een glijbaan en de exclusieve glampingtent heeft een grote boomhutruimte met een speelnet.

Nieuw: Tiny Houses bij Landal

Midden in het hart van de Belgische Ardennen, aan een rivier en tussen bergen, ligt een uniek vakantiepark: Landal Nature Parc Saint-Hubert. Hier beschikt men over 26 knusse 2- en 4-persoons houten tiny houses in een hippe aankleding. Er zijn bovendien diverse uitbreidingen voorzien, waaronder 20 lodges voor 4 personen. Ook worden nog 11 luxe accommodaties bijgebouwd. Landal Nature Parc Saint-Hubert ligt op 300 km van Utrecht en beschikt over een recreatiemeer, waarop gasten kunnen kajakken. Ook is er een beekje dat over het park stroomt en waarin kan worden ‘gepoedeld’ en met water kan worden gespeeld. Op het vakantiepark zijn verder aanwezig een receptie, bistrorestaurant en Finse sauna, met uitzicht over het beekje. In de loop van dit jaar wordt ook een buitenspeeltuin gerealiseerd.

Bron en meer informatie: www.landalcamping.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *