Ook Landal introduceert nieuwe Mini Landrovers voor kinderen

De website Parkvakanties.nl kondigde afgelopen week aan dat Landal op een groot aantal parken Mini Landrovers voor kinderen gaat introduceren. Blijkbaar is het een aantrekkelijke attractie voor kinderen (en het management), want wij zien deze autootjes ook al rondrijden bij Van der Valk, Roompot en Center Parcs.

De elektrische mini-terreinwagen is inmiddels te vinden op Landal De Lommerbergen (Limburg), Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant), Landal Rabbit Hill (Veluwe), Landal Het Land van Bartje (Drenthe), Landal Amerongse Berg (Utrecht) en Landal Esonstad (Friesland). Gezien het grote succes zullen er nog wel meer parken volgen.

De Mini Landrover behoort niet tot de gratis voorzieningen op het park. Voor een half uur gebruik wordt een prijs rond de € 15,00 gerekend. Parkvakanties.nl constateert dat er (kleine) prijsverschillen zijn per park. Ook hebben een aantal parken, speciaal voor de terreinwagentjes, een avontuurlijk parcours aangelegd.

Bij Roompot zijn de wagentjes (onder de naam Roompot Rangers) o.a. te vinden op de parken Vakantiepark Kijkduin, Weerterbergen, Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Noordzee Résidence Cadzand-Bad en Vakantiepark Hunzedal. Bij een recent bezoek van een parkvakantie-reporter waren de verhuur prijzen daar € 10 voor een beleving van 25 minuten.

Bij Van der Valk (Apeldoorn) zien we een prijskaartje van € 25 voor een uur rijplezier.

Meer informatie; www.parkvakanties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *