Ontmoet journalisten en twitteraars in het Tourpress Twitter Café

Publiciteit, en met name op internet, is voor recreatiebedrijven van groot belang. Journalisten gebruiken steeds vaker Twitter om naar nieuws te speuren. Op donderdag 23 februari komen twitteraars en journalisten uit de recreatiesector elkaar tegen in De Winkel van Sinkel in Utrecht voor de eerste editie van het Tourpress Twitter Café; een initiatief, opgestart door de nieuwe Tourpress voorzitter Hans van Leeuwen.

Op de achtergrond Van Leeuwen (wit shirt) en Schuttevaer

Het Twitter Cafe is een twee maandelijkse meeting zonder kosten maar wel met een vooraanmelding. Iedereen is welkom en de eerste bijzondere gastspreker in Karel Schuttevaer, van het gelijknamige Utrechtse rondvaartbedrijf,   met meer dan 5000 Twitter volgers op @Twuttevaer! Hij vertelt ons meer over zijn ervaringen, successen en mislukte experimenten  met Twitter.

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan en wij worden er steeds vaker mee geconfronteerd. Op de bijeenkomst wordt niet alleen ‘het Twitteren’ maar wordt ook kennis uitgewisseld over ervaringen met o.a. Foursquare, Facebook, LinkedIn en al die Apps.

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *