Zadkine en Vacansoleil starten nieuwe recreatieopleiding

In augustus 2018 starten Zadkine in Rotterdam en Vacansoleil Camping Holidays met de mbo-opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality. Studenten worden opgeleid tot professional in de recreatiebranche. De open dagen zijn op 26 en 27 januari 2018 en op 13 maart 2018.

De opleiding
In leerjaar één krijg je allround kennis over alle facetten van het werken in de recreatiewereld. Op school krijg je vakken als Receptievaardigheden, Animatie, Campingbasics en Cultuur & Internationaal. Maar ook les in vreemde talen zoals Engels en Frans en Duits of Spaans. Daarnaast loop je een allround stage op een camping van Vacansoleil in binnen- of buitenland. Van receptie, animatie en horeca, tot winkel, zwembad en het terrein: je leert alles over deze werkgebieden. In het tweede leerjaar kun je naast de algemene vakken, kiezen voor één van de twee verdiepingen in het studieprogramma: receptie of animatie. Je krijgt speciale vakken én een gerichte stage in receptie of animatie.

Op stage in het buitenland
Directeur Jeroen Hopmans van Zadkine kijkt uit naar de start: “Door deze samenwerking maken onze studenten vanaf dag één kennis met de echte beroepspraktijk. Stageplaatsen in binnen- én buitenland bij één van de 500 campings zijn gegarandeerd. De perfecte springplank naar een kansrijke carrière in de recreatiebranche of een passende vervolgstudie.”

Open dagen op 26 en 27 januari
Vrijdag 26 januari (van 15.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 27 januari (van 10.00 tot 16.00 uur) vinden bij Zadkine in Rotterdam de open dagen plaats. Zowel studenten, docenten en Vacansoleil zijn aanwezig om toekomstige studenten een goed beeld te geven van de opleiding. De overige open dagen/avonden zijn: Dinsdag 13 maart 15.00 – 20.00 uur.

Meer informatie: www.vacansoleilacademy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *