TT Circuit Assen en Albron gaan samenwerken

Het TT Circuit Assen gaat per 1 januari 2017 een strategische alliantie aan met foodservicebedrijf Albron. Het vijfjarig contract (met een verlengingsoptie van nog eens vijf jaar) werd gisteren symbolisch op de startgrid van het TT Circuit Assen getekend.

Contractondertekening TT Circuit met Albron.
Contractondertekening TT Circuit met Albron.

Albron wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en exploitatie van alle horeca- en eventcatering activiteiten op het TT Circuit Assen. Meer dan zeshonderd duizend bezoekers worden op jaarbasis verzorgd binnen de hekken van het TT Circuit Assen, variërend van een kop koffie tot een volledig VIP arrangement.

Voorzitter Arjan Bos van het TT Circuit Assen verwacht veel van de samenwerking en voelt zich daarbij gesterkt door de voortvarende aanpak van de nieuwe huiscateraar. Zo krijgen de verschillende horecapunten op en rond het circuit een nieuwe en frisse look en wordt het assortiment aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Op de paddock komt een gezellig horecapunt waar koffie of thee kan worden gekocht, maar ook een snack of broodje. Het Paddock Restaurant en de Gold Club (die omgedoopt wordt tot Legend Club) krijgen bovendien een duidelijke metamorfose in look en feel, maar ook in het cateringaanbod.

“Wij zijn er trots op de horecapartner te zijn van het TT Circuit! Het is een prachtige uitdaging om alle dagen van het jaar het eten en drinken te mogen verzorgen en hiermee de uitstraling van het circuit te versterken. De totale beleving versterken met eten en drinken, voor bezoekers, medewerkers & vrijwilligers, relaties en partners van het circuit, is wat ons drijft.” Aldus Robert Visser, Directeur Horeca & Leisure bij Albron.

Albron is horecapartner voor diverse opdrachtgevers in de dag- en verblijfsrecreatie zoals Keukenhof, Paleis het Loo, Center Parcs en Nijmeegse Vierdaagse.

Meer informatie:
www.albron.nl/branches/in-de-vrije-tijd
www.ttcircuit.com

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *