Top 5 van innovatieve initiatieven in de gastvrijheidseconomie

De afgelopen weken hebben ruim 46.000 mensen een stem uitgebracht op één van de ruim 50 genomineerde toeristische bedrijven voor de VVV Rob de Bes Award 2012. Deze prijs van de gehele VVV-sector is in 2008 in het leven geroepen als dé stimuleringsprijs voor innovatieve ondernemers in de gastvrijheidseconomie.

Snoezelruimte Hof van Eckberge

De vijf bedrijven die de afgelopen weken erin zijn geslaagd de meeste publieksstemmen te vergaren gaan door naar de finale. Zij worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs. Wie uiteindelijk de jury het beste weet te overtuigen en zich winnaar van de VVV Rob de Bes Award 2012 mag noemen wordt bekend gemaakt op 27 september in Apeldoorn.

Genomineerden

De vijf organisaties met de meeste stemmen zijn, in willekeurige volgorde:

Erve Broam

Steun
VVV-organisaties uit heel het land hebben in totaal ruim 50 innovatieve en verrassende initiatieven van evenzovele ondernemers genomineerd voor deze prestigieuze VVV-award. Hiermee laten de VVV’s blijken dat ze trots zijn op de ondernemers waar zij mee samen werken en dat ze hen graag een steuntje in de rug geven.

Bron: persbericht VVV Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *