Toekomstbestendig ondernemen op Leisure in Business

Op dinsdag 7 juni organiseert Stratech Software Solutions de kennisdag ‘Leisure in Business’. Naast enkele topsprekers van o.a. Booking.com, Facebook, Bas Hoogland, De Rabobank en trendbureau Cherry LAB, worden er ook diverse praktische workshops georganiseerd.

Logo Leisure in Business 600Programma
Alhoewel Stratech zich vooral richt op de boekingssoftware, is het ook belangrijk dat zij het voortraject van de gast goed in kaart hebben. Dat komt op deze dag goed tot zijn recht. Diverse sprekers gaan in op het online boekingsgedrag van uw gasten, de inzet van marketing in deze multi-device wereld en de keuzes die u moet maken om succesvol te zijn en te blijven.

Daarnaast vertellen Bas Hoogland (Advice & Ideas) en Tessa aan de Stegge (Cherry LAB) u graag over de belangrijkste (reis)trends en hoe u er als recreatieondernemer voor kunt zorgen dat u een klantvriendelijk bedrijf wordt.

Op het standhoudersplein kunt u kennismaken met diverse leveranciers die tevens informatieve parallelsessies over de onderwerpen iBeacons, Self service, Benchmarking en Big data, meten van Gasttevredenheid (NPS), Dynamic pricing en Facilitair management verzorgen.

Meld u nu aan!
Voor slechts € 49,95 (exclusief btw) kunt u onderdeel uit maken van deze informatieve en inspirerende dag!

Meer informatie: www.leisureinbusiness.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *