Succesvol verkopen aan recreatiebedrijven met workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’

Trendwatcher Hans van Leeuwen van Pleisureworld signaleert dat er weer ruimte is in de hoofden bij de recreatieondernemers voor nieuwe plannen en investeringen en organiseert daarom speciaal voor leveranciers opnieuw de succesvolle workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’.

De vrijetijdsbranche bevindt zich de laatste twee jaar wederom in een nieuwe stroomversnelling. Zowel dag- als verblijfsrecreatie verrast ons bijna dagelijks met de aankondiging van alweer een nieuwe dagattractie of de ontwikkeling van vakantieresorts met de meest luxueuze villa’s. Ook het toegenomen inkomend toerisme uit België en Duitsland zorgt voor mooi weer. Het economisch tij heeft zich gekeerd en er zijn weer volop financiële middelen voor grote investeringen.

Leveranciers in recreatie en toerisme op het juiste spoor
Het traditionele verkoopproces is achterhaald: wie tegenwoordig succesvol wil zijn, moet beschikken over de juiste contacten, online marketing strategie en een uitstekende CRM-database. Voor toeleveranciers is het van groot belang om te weten waar de potentiële klanten zich bevinden, wat het beste moment is om een afspraak te maken en wie de beslissers zijn. Voor de vijfde keer organiseert Pleisureworld voor leveranciers in recreatie en toerisme de workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ en helpt hen op de goede weg in de veranderende markt.

Vijfde editie van Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’
De workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ op 14 september a.s. is volledig herzien. Een 2 uur durende presentatie gaat uitgebreid in op belangrijke trends en zoomt in op de recreatiemarkt anno 2017. Deelnemers aan de workshop weten na afloop alles over hun klantenpiramide en wie de beslissers zijn in de markt. Als organisator van de vakdagen ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’, ‘Het Nieuwe Dagje Uit’ en ‘Zet je Regio op de Kaart’ weet Pleisureworld als geen ander wat er speelt in de recreatiemarkt.

Verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers
Pleisureworld legt al jarenlang de verbinding tussen recreatieondernemers en leveranciers. Niet alleen voor haar TOP Partners, maar ook voor alle andere toeleveranciers in vrijetijd met onder andere de organisatie van succesvolle workshops en vakdagen en als adviseur in de leisure branche. Deze 5e editie van de workshop Verover de Recreatiemarkt is al door tientallen ondernemers gevolgd waaronder Koninklijke Auping, ATAG Nederland, Sphinx, Kompan, Stratech CAT, Europeesche en vele anderen.

Inschrijving Workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ geopend
Leveranciers die de recreatiemarkt goed voorbereid willen bedienen, kunnen zich nu inschrijven voor de workshop ‘Verover de Recreatiemarkt’ op donderdag 14 september in Arnhem via http://pleisureworld.nl/events/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *