Recreatievakbeurzen weer gekoppeld aan ondernemersbijeenkomsten

De recreatievakbeurzen komen er weer aan; van 8  t/m 10 november in Hardenberg en van 29 november t/m 1 december in Gorinchem. Rondom de beurzen worden weer diverse ondernemersbijeenkomsten georganiseerd.

Allereerst in Hardenberg:

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de tiende keer georganiseerd. Daarmee wordt dit jaar een jubileum gevierd. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs is te danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer.

Op dinsdag 8 november wordt vanaf 13.30 uur tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg bekend gemaakt welk zwembad zich “Zwembad van het Jaar 2011” mag noemen. Ook worden de winnaars van de landelijke en provinciale Zwembad Awards bekend gemaakt.

De ALV van de Recron vindt plaats op 9 november. Naast de vergadering kunnen recron-leden ook deelnemen aan diverse activiteiten zoals workshops elektriciteitswetgeving en ondernemingsdossier en het marketingdiner.

Tijdens de beursdagen kunnen bezoekers in het paviljoen van Pleisureworld de noviteiten van de beurs bekijken en beoordelen. Aan de hand van een stemformulier beslissen bezoekers mee over de nominatie die in Gorinchem gaan strijden om de Noviteiten Award.

Een aantal nieuwtjes op deze beurs:

  • Zwembad op de beursvloer
  • Grootste speeltoestel ooit geplaatst op de beursvloer door Action4kids.
  • Retourmatras; recyclen van matrassen

 

Recreatievakbeurs Gorinchem 

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de zevende keer georganiseerd. Ruim hondervijfenzeventig exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Gorinchem zich van andere vakbeurzen. Met edities in Hardenberg en Gorinchem creëren we een landelijke dekking.

Deze beurs gaat van start met de Nationale Netwerklunch. Dit belooft een groot ondernemersspektakel te worden met enkele topsprekers. Ook wordt tijdens deze lunch de Pleisureworld Noviteiten Award bekend gemaakt.

Kaarten voor beide beurzen kunt u online bestellen via de website van de evenementenhallen:
Kaarten Voor Hardenberg
Kaarten Voor Gorinchem

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *