Onverwacht grote belangsteling voor conferentie ouderen en kunstbeoefening

Vanuit de sectoren zorg & welzijn en kunst & cultuur is er zeer veel belangstelling voor de conferentie ouderen en kunstbeoefening. De organisatie verhuist de bijeenkomst van 20 januari dan ook naar een grotere locatie. De grote belangstelling geeft een belangrijk signaal, dat er zowel bij de senioren als de kunstenaars grote belangstelling is voor deelname en organiseren van dit soort activiteiten. Biedt dit ook kansen voor de recreatiesector?

Zingen, dansen, toneelspelen, beeldende kunst of schrijven dragen bij aan het gevoel van geluk en welbevinden. En deze kunstvormen kunnen tot op hoge leeftijd worden gedaan. Kunstfactor, die de conferentie organiseert,  zet zich in om het beoefenen van amateurkunst zo toegankelijk mogelijk te maken voor ouderen en heeft daartoe meerdere activiteiten en publicaties opgezet.

Op deze  bijeenkomst van 20 januari wordt ingegaan op de vraag: Hoe kunnen we kunstbeoefening door en voor ouderen stimuleren en faciliteren.

Binnen de recreatiesector richten steeds meer bedrijven zich op ‘de doelgroep op leeftijd’. Voor deze bedrijven kan het interessant zijn om de uitkomsten van de conferentie te volgen om daarmee een passend cultuurprogramma te ontwikkelen.

meer informatie: www.kunstfactor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *