Nieuwe veilingwebsite voor Glampings

Glampingeurope.com heeft er een nieuwe portal bij: www.glampingveilingen.nl, een nieuw concept waarbij ondernemers in de recreatieve sector hun accommodaties kunnen aanbieden. De site bestaat momenteel uit 4 categorieën: glamping – kamperen – vakantiehuizen – huurtenten.

Aanbieders kunnen hun accommodaties aanmelden door zich te registreren op de website. Zij kunnen op eenvoudige wijze zelf een veiling aanmaken.
Een veiling wordt geactiveerd als deze door de beheerders wordt goedgekeurd. Zij beoordelen de layout op tekst en foto en u ontvangt eventueel advies.

Veilingmogelijkheden
Een veiling heeft een startprijs, een succesprijs (minimale prijs) en een boek-nu-prijs. Wanneer de minimale prijs niet behaald is op het einde van de veiling stopt de veiling automatisch voor 2 dagen.
Daarna start de veiling opnieuw op of hij kan definitief beëindigd worden. Bij een bod of gewonnen veiling krijgen bieder, aanbieder en glampingveilingen een email ter bevestiging.

Bij een gewonnen veiling ontvangt de aanbieder van glampingveilingen een factuur met de veilingvergoeding. Wanneer deze voldaan is, worden de de contactgegevens van de bieder doorgestuurd.

De aanbieders handelen daarna zelf de boeking/veiling af.

Tarieven en meer informatie zijn verkrijgbaar via info@glampingveilingen.nl of 040-4020917.

Meer informatie: www.glampingveilingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *