Nieuw platform voor vacatures in de leisure branche

Pleisureworld Jobs is een nieuw initiatief binnen het Pleisureworld platform waar wij het bij elkaar brengen van vraag (vacatures) en aanbod (kandidaten) op een professionele  wijze  gaan aanbieden.  Pleisureworld Jobs  gaat zich in eerste instantie richten op werving & selectie voor de Leisure branche met als specialisatie management, sales en staf functies. Dit zijn vaak de functies die moeilijk te vervullen zijn en kandidaten uit dit segment bepalen vaak het succes van een organisatie.

De diensten die worden aangeboden zijn een vacaturebank, stagebank en werving & selectie. Het unieke en vernieuwende aan deze laatste dienst is dat op het moment van plaatsing de opdrachtgever de keuze heeft  uit een traditionele eenmalige bemiddelingsfee of de optie om de kandidaat een jaar lang uit te proberen en zo de fee over deze periode te spreiden in 12 gelijkwaardige termijnen. Wilt een opdrachtgever alleen een vacature plaatsen, dan kan dat ook. Pleisureworld Jobs plaatst de vacature niet alleen op internet, maar ook in de gedrukte media van Pleisureworld. Hierdoor creëert Pleisureworld Jobs maximale exposure binnen het leisure platform voor de vacature.

Voor (potentiële) kandidaten geldt dat ze niet alleen kunnen reageren op bestaande vacatures, maar ook een open sollicitatie kunnen sturen naar Pleisureworld Jobs. De partners kennen de markt en de vacatures en maken graag tijd voor de kandidaat vrij om, samen met de kandidaat, het juiste profiel en de juiste werkgever met de juiste bedrijfscultuur samen te stellen. Hierdoor is Pleisureworld Jobs als geen ander is staat de juiste werkplek te vinden voor de kandidaten. Deze kunnen contact met ons op nemen via jobs@pleisureworld.nl of bellen met 015-8200244.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *