Leisure Board on tour door Noord-Holland Noord

Inmiddels hebben ondernemers en overheid uit Noord Holland Noord gehoord van Leisure Board. Maar wat is Leisure Board nu precies? Wat is haar visie op de vrijetijdsindustrie in Noord Holland Noord? Hoe ziet de vrijetijdsector er in 2025 uit? En hoe gaan wij dit gezamenlijk in de markt zetten?

Leisure Board On Tour
Speciaal om deze vragen te beantwoorden en om in samenwerking de doelen van de Leisure Board ook daadwerkelijk te gaan behalen, wordt de Leisure Board Tour georganiseerd. De tour leidt door de 4 regio’s in Noord Holland Noord: Westfriesland, Waterland, Alkmaar en de Kop van Noord Holland.

4 september bijt de tour het spits af in Hoorn voor de regio Westfriesland. Vanaf 19.00 opent gemeentehuis Hoorn haar deuren voor toeristische ondernemers, raadsleden, collegeleden, beleidsmedewerkers en het bedrijfsleven. Om half 8 geeft wethouder Aart Ruppert de aftrap van de avond. In een interactieve setting presenteert programmamanager Adriana Stam samen met marketeers en experts de toeristische visie en de destinatie marketing van Noord Holland Noord. De visie van Leisure Board moet de stip op de horizon worden waar de hele vrijetijdseconomie zich in kan herkennen en waar de sector zich een gezonde toekomst mee verzekert. Maar het moet ook een visie zijn die ondernemers inspireert en richting geeft en verankerd wordt in de gebiedsagenda’s van de bestuurlijke regio’s en in de toeristische beleidsplannen van de gemeenten. Kortom: het moet van ons allemaal worden.

De avond wordt afgesloten door een kennispanel met de Leisure Board quiz, met experts van de Kamer van Koophandel, Rabobank, VVV, RECRON en Stichting Vrijetijdsindustrie. De winnaar krijgt een wereldreis door Noord Holland Noord aangeboden, in samenwerking met het Noordhollands Dagblad en de regionale VVV’s.

Programma

19:30 uur Opening en welkomstwoord door wethouder Aart Ruppert

19:45 uur Presentatie visie 2025 en rol Leisure Board door Adriana Stam

20:00 uur Toelichting op destinatiemarketing Vrijetijdsindustrie

20:10 uur Quiz met kennispanel

20:30 uur Gelegenheid tot vragen stellen

21:00 uur Netwerkmoment

22:00 Einde avond

 

U kunt zich opgeven voor de eerste avond in Hoorn op info@leisureboard.nl

De tour loopt nog tot en met november en doet verder de regio’s Alkmaar op 6 november, Kop van Noord-Holland op 21 november en Waterland (datum nog onbekend) aan.

Meer informatie: www.leisureboard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *