Aanmeldingen Leerbedrijf van het Jaar van start

Met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Recreatie kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten bedrijven zien dat zij een voorbeeld zijn voor goede praktijkbegeleiding in de recreatiesector én wordt het bedrijf in de spotlights gezet. Bedrijven in de recreatiesector kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden via de website van het SFRecreatie (Sociaal Fonds Recreatie).

logo leerbedrijf van het jaar 2016 versie defEen commissie zal uit alle inzendingen de drie beste leerbedrijven selecteren. Vervolgens gaat de commissie bij de genomineerde leerbedrijven langs om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt.

Publiciteit en belangstelling
Al in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top 3 van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De winnaar staat na de bekendmaking gedurende het hele jaar in de belangstelling. Dat betekent publiciteit in de regio en in landelijke vakbladen. Ook nodigen scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf van het Jaar uit om zijn succesvolle benadering te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven! Voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is.

De uiteindelijke winnaar zal in het voorjaar bekendgemaakt worden tijdens het congres Recreatie Toppers in het voorjaar van 2016.

Meer informatie en aanmelden: www.sectorrecreatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *