Jam@NHTV zoekt baantjes om recreatiesector te leren kennen

Veel jongeren vinden het knap lastig om na hun HAVO- of VWO-diploma een keuze te maken voor hun vervolgopleiding en daarmee ook hun toekomstige baan. JAM@NHTV wil deze keuze makkelijker maken door werk in de recreatiesector aan te bieden waardoor studenten een beter overwogen keuze kunnen maken. Dit is in het belang van de student, de opleiding en de recratiesector.

studentDiscover your future @NHTV
Discover your future @NHTV heeft twee doelgroepen: geslaagde havo-scholieren en uittreders van het eerste jaar HBO.
De deelnemers krijgen één dag per week onderwijs en begeleiding aan vanuit NHTV en de overige vier dagen per week maakt de deelnemer kennis met het werkveld in de sector van zijn/haar keuze via JAM@NHTV.

Door de vele uitvallers in het eerste jaar en de hoge kosten voor de student vanwege afschaffing van de prestatiebeurs, is het belangrijk dat jongeren een bewuste keuze maken voordat zij zich inschrijven bij een vervolgopleiding. Daarnaast vindt JAM@NHTV het belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de carrièremogelijkheden na het afronden van een specifieke opleiding. Vandaar dat zij deze jongeren graag een “kijkje in de keuken” willen geven in hun eventueel toekomstige werkveld.

Samenwerking met het bedrijfsleven
Op dit moment wordt er voor het Discover Your Future programma gezocht naar bedrijven die deelnemers van dit programma willen inhuren voor een periode van minimaal 8 weken, voor 32 uur per week. Wat betekent dit voor uw organisatie?

  •  Beschikking over gedreven jongeren die graag werkervaring op willen doen;
  •  Ideale mogelijkheid om drukke periodes op te vangen;
  •  Maatschappelijk een steentje bijdragen aan het onderwijs;
  •  Relatief betaalbare flexibele krachten, €10,00 – € 14,00 per uur;
  •  Dé manier om jong talent van NHTV Breda aan uw bedrijf te binden.

Meer informatie: www.jam-nhtv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *