Inspiratietour leisure en horeca naar Bourgondisch Maastricht

Op 4 en 5 april 2016 vindt de inspiratietour voor horeca en leisure in Maastricht plaats, met o.a. een bezoek aan Camille Oostwegel en Bas Hoogland. Tijdens dit tweedaagse event maken horeca en leisure ondernemers onder deskundige begeleiding kennis met unieke concepten, inspirerende collega-ondernemers en bijzondere locaties in het levendige Maastricht.

leisure inspiratietourBourgondisch en gastvrij Maastricht Maastricht is de stad van historische panden en hippe designwinkeltjes. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Overnachtingen op smaakvolle locaties en gedreven ondernemers met bijzondere verhalen. ´About Maastricht´ laat je op een inspirerende en persoonlijke manier kennismaken met deze bijzondere stad. Dat alles onder deskundige begeleiding en in gezelschap van ondernemers uit het vak.

Programma inspiratietour

Maandag 4 april

  • 08.45-10.30 Ontvangst in Eindhoven en vertrek per bus naar Maastricht
  • 10.30-18.30 Aftrap van de inspiratietour door Camille Oostwegel sr. in zijn unieke designhotel. Daarna lunch en op inspirerende en persoonlijke manier kennis maken met unieke horeca- en leisureconcepten in de stad. Er is volop ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen.
  • 20.00-23.30 Eten, drinken en gezelligheid.

Dinsdag 5 april

  • 08.30-09.30 Ontbijt
  • 09.30-18.00 Toeren door het Jekerkwartier langs verrassende en creatieve locaties en ondernemers. Daarna inspiratie opdoen met Bas Hoogland, oud commercieel directeur van Landal. Deze inspirerende ondernemer verruilde 12.500 huizen in voor één bijzonder huis in Vijlen. Afsluiting met een bourgondische borrel in de enige berghut van Nederland.
  • 19.00 Aankomst in Eindhoven.

About Maastricht ‘About Maastricht’ is een initiatief van Laura Conradi en Ellen van Iersel. Beiden zeer ervaren adviseurs in de vrijetijdssector. Zij inspireren, verbinden en ondersteunen horeca- en leisureondernemers die willen ontwikkelen, vernieuwen en professionaliseren. Laura organiseerde al eerder vier succesvolle inspiratietours voor horeca- en leisureondernemers, tweemaal tijdens de Dutch Design Week (2014 / 2015) en in Rotterdam (2015) en Amsterdam (2014).

Meer informatie: www.conradiconcepts.nl/aboutmaastricht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *