Buitenkans

Wanneer we de handen op elkaar stapelen, kunnen er mooie dingen ontstaan! Heel toevallig stonden twee toppers uit hun vakgebied op onze camping. Hoewel, toevallig…..ik had beide mannen gevraagd ons eens te komen bezoeken. Toevallig was wel dat beide in dezelfde periode op onze camping verbleven. Hoe heftig het hoogseizoen ook is, daar moest ik natuurlijk wel wat mee doen. En zo geschiede.

buitenkansZeer plots kwam een van de mannen wel op onze camping verblijven, en dus was er geen grote voorbereiding mogelijk. De ander had al langer ervoor aangegeven dat hij hier zou komen en wanneer. Zondag begon het te borrelen, maandag ochtend schreef ik een blogje, het zou een brainstormsessie gaan worden en beide mannen wilde daar direct aan mee werken. (Wil je weten wie deze twee toppers zijn? Blijf de blogjes volgen, dan kom je er zo achter!)

 

Hoe ziet de ideale camping van de toekomst eruit? Al ras melden meer toppers zich uit de branche aan, en ondanks deze vakantie tijd waren er toch genoeg mensen om in een groep met elkaar te sparren over dit onderwerp.

Een aantal organisaties lukte het op deze korte termijn helaas niet, zoals het NBTC, en de trendteller Richard Lamb. Dat heb je wanneer je zo adhoc iets gaat organiseren. Beide willen wel nadrukkelijk betrokken blijven en mocht dit een vervolg krijgen, dan willen ze zeker wel aanschuiven.

Je kunt je misschien wel voorstellen hoe stuiterend ik nu rond loop, ik kan mijn geluk met deze buitenkans niet op.

Nadenken en verbeelden hoe de camping zich zou kunnen gaan ontwikkelen, en dat samen met zulke mooie toppers erbij, dat is voor mij als een grote snoepwinkel!

Ik kijk al helemaal uit naar alle nieuwe ideeën, al weet ik nu nog niet wat die zullen zijn!

Tuurlijk zal ik deze ook met jullie in de loop der tijd gaan delen, buitenkansjes zijn de moeite van het delen waard!

Zie ook het verslag op deze website

Heb jij nog een vraag die ik in de groep kan gooien vanmiddag? Laat het me weten, wees welkom!

De polletjes, Watersportcamping Heeg

https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *