Adverteren langs de snelweg voor het goede doel

MKB bedrijven helpen goede doelen via groot formaat snelwegmasten. Je koopt een plek in een mast op de A12, A13 of A4, maakt op sympathieke wijze reclame voor een miljoenenpubliek, en het bedrag gaat naar goede doelen. Dit initiatief is bedacht door Goedmarkt en Interbest en vindt gretig aftrek bij MKB ondernemers.

 Toen ik voor het eerst hoorde van Goedmarkt, was ik direct enthousiast. In plaats van geld te geven, schenk ik 10-gangen menu’s. Hierdoor krijg ik nieuwe gasten over de vloer en sta ik met mijn gezicht op die enorme reclamemasten. Uniek toch? We hopen dat mensen hierdoor geïnspireerd worden onze schenking te kopen, want ook dat bedrag gaat naar diverse goede doelen. Mooi voorbeeld van ondernemen met je hart. — Chefkok Niven Kunz van het met een Michelin bekroonde Restaurant Niven in Rijswijk

Toen ik voor het eerst hoorde van Goedmarkt, was ik direct enthousiast. In plaats van geld te geven, schenk ik 10-gangen menu’s. Hierdoor krijg ik nieuwe gasten over de vloer en sta ik met mijn gezicht op die enorme reclamemasten. Uniek toch? We hopen dat mensen hierdoor geïnspireerd worden onze schenking te kopen, want ook dat bedrag gaat naar diverse goede doelen. Mooi voorbeeld van ondernemen met je hart.
— Chefkok Niven Kunz van het met een Michelin bekroonde Restaurant Niven in Rijswijk

Goedmarkt is een webshop waar kopers en schenkers van allerlei producten of diensten direct donor zijn van goede doelen in Nederland. Bedrijven schenken er producten of diensten. Iedereen in Nederland kan deze kopen. Het bedrag gaat via Natuurmonumenten en het Oranje Fonds naar allerlei goede doelen in Nederland.

Met Interbest Outdoor Media en Goedmarkt hebben deze deze snelwegactie samen bedacht. Het is een slimme campagne om geld te genereren voor goede doelen terwijl je ook de bedrijven die meedoen aandacht geeft. Er is door goedmarkt een bijzonder scherp tarief bedongen voor plaatsing op de LED-masten langs grote snelwegen in de Randstad. MKB-bedrijven als Restaurant Niven, ZIP finance, Solid Sense, 70sBAG, Ibis hotel, Pay per Tik, Palace Hotel, Pointgroup, uitzendorganisatie ZIJ, XL Team, Dialogues Technology en Verbouwexpert doen inmiddels al mee.

Producten uit de recreatiesector zijn bijzonder gewild voor de veilingen van Goedmarkt, dus de organisatie komt graag in contact met bedrijven die mee willen doen met deze campagne.

Meer informatie: www.goedmarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *