Ondernemers recreatiesector bij elkaar op Nationale Netwerk Lunch

Op maandag 25 november vindt weer een nieuwe editie van de Nationale Netwerk Lunch plaats. Ook dit jaar komt de top van de Nederlandse recreatiesector bij elkaar om te netwerken, te luisteren naar topsprekers en om als eerste het nieuws te horen uit onze sector. Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen?

kennis, netwerken, spektakel, prijzen en genieten tijdens de Nationale Netwerkluch voor de recreatiesector
kennis, netwerken, spektakel, prijzen en genieten tijdens de Nationale Netwerkluch voor de recreatiesector

Op zoek naar andere financieringsmogelijkheden
Nieuwe ideeën en perspectieven voor de toekomst gaan gepaard met de nodige investeringen. Maar waar haalt u in tijden van crisis de benodigde middelen? Steeds vaker gaan ondernemers op zoek naar nieuwe financieringsvormen. Wat te denken van crowdfunding? Alles hierover en hoe te beginnen, vertelt Guust Jutte van Rabobank Nederland.

Bijzonder nieuw speelconcept in Roermond
Brand New Leisure, een nieuwe speler in de markt van dagrecreatie in Nederland, heeft innovatieve plannen om de Nederlandse consument te veroveren. Eind december wordt bij Outlet Center Roermond gestart met de bouw van een indoor speeltuin van maar liefst 8.000 m2 waarbij gaming en de interactieve wereld centraal staan. Initiatiefnemer Marc Koerts vertelt tijdens de Nationale Netwerk Lunch alles over zijn plannen.

Het grootste consumentenportal van ons land
De ANWB is al jarenlang inspiratiebron voor vele consumenten waar het gaat om dagjes weg en vakanties in Nederland en buitenland. In 2011 werd het platform ‘Land van de ANWB’ in het leven geroepen als verkiezing voor het leukste uitje van Nederland. Inmiddels zijn ruim 3.500 uitjes aangesloten en weten veel consumenten dagelijks de weg te vinden naar dit platform. Directeur Carin van Berkel vertelt alles over het succes.

Prijzenfestival
Ook dit jaar is de Nationale Netwerk Lunch dé plek waar de prestigieuze Pleisureworld Award voor het beste product of dienst van 2013 wordt uitgereikt. Tevens wordt dit jaar ook de Toeristenbelasting Award uitgereikt aan de gemeente die het beste weet om te gaan met de toeristenbelasting.

De Nationale Netwerk Lunch is een initiatief van Pleisureworld en wordt georganiseerd voorafgaand aan de opening van Recreatie Vakbeurs in Gorinchem (25 – 27 november).

Meer informatie en aanmelden: www.nationalenetwerklunch.nl

U kunt na afloop de beursvloer op van de Recreatie (en horeca) Vakbeurs Gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *