Nominaties verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie bekend

Ook dit jaar organiseert Kenwerk de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Recreatie. De commissie heeft drie bedrijven genomineerd voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie’. Dit zijn:

logo LBVHJ RecreatieDe winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de RecreatieToppers op woensdag 5 februari 2014 bij NHTV in Breda.

Erkende leerbedrijven voor de sector recreatie konden voorgedragen worden of zichzelf kandidaat stellen voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2014’. De commissie heeft uit alle inzendingen de vijf beste leerbedrijven geselecteerd waar een zogeheten audit werd uitgevoerd. Tijdens de audit werden de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Aan de hand van de auditrapporten zijn uiteindelijk de drie leerbedrijven genomineerd.

Commissie
De commissie die uiteindelijk het Leerbedrijf van het Jaar 2014 kiest, bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners, het onderwijs, winnaar Leerbedrijf van het Jaar 2012 en Kenwerk. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen.

Meer informatie:
www.kenwerk.nl
http://sectorrecreatie.nl/actua/actua-37/save-the-date-recreatie-toppers-2014/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *